SIS-Methodiek

In mijn training die ik geef spreek ik over de SIS-Methodiek. Dit staat voor Sprankelend Intuïtief Sterk. De SIS-Methodiek is voor iedereen die op zoek is naar meer vrijheid, geluk, innerlijke rust, zelfvertrouwen, liefde en positiviteit. In mijn werk ben ik een inspiratiebron voor anderen. Een helper die verbindt en grenzeloos op zoek gaat naar het stukje GOUD van mijn cliënten. Het goud (jouw kernwaarden) laat je schitteren en stralen. Het verbindt je met jezelf en de mensen om je heen. Dat je de liefde voor jezelf (her)ontdekt en met een vrije blik naar de wereld kijkt. En dat breng ik over. Op een manier die je gemakkelijk in je leven kan toepassen. Een supertoffe training waarbij ik je laat zien hoe mooi en licht het leven is.

Durf, doe, trek je stoute schoenen aan & de wereld ligt aan je voeten.

SIS-Training

De SIS-Training is een training waarbij je 100% investeert in jezelf.

Je voelt je sterk, vol energie en enthousiasme. Door je open te stellen kom je bij je allerdiepste verlangen. Wat zou je nou écht graag willen? Geen droom te groot. Samen gaan we op zoek naar je (kern)kwaliteiten. Zo kunnen we jouw grootste idealen werkelijkheid laten worden. Samen bewandelen we het pad om naar jouw doel te komen. In alles wat we doen, sta jij in het middelpunt. We laten je stralen. Zo blijf je bij jezelf en trek JIJ het geluk aan!

De SIS-Training is een sterke basis om mee te beginnen. Het is een unieke live-dag waarbij we de diepte induiken, zonder hard of zweverig te zijn. We creëren een basis waar jij mee verder kan. Zo kom jij in je kracht.

Dit kun je verwachten

Je breekt met patronen die nu te veel de overhand hebben in je dagelijkse leven. Deze patronen vervangen we voor efficiëntere vaardigheden. Deze training geeft je handvatten waardoor je je lichter gaat voelen. Mindfulness? Alleen op een nuchtere manier. Waar jij je prettig bij voelt.

Deze training doe je niet alleen. We trainen in een fijne setting met maximaal tien vrouwen. We nemen hier een hele dag voor, op een mooie locatie in het hartje van Den Bosch met een heerlijke lunch. Doordat we in een kleine groep zitten is er veel ruimte voor voorbeelden en eigen inbreng. Door het horen en zien waar anderen tegenaan lopen, krijg je meer voorbeelden maar ook herkenning. Vervolgens gaan we in tweetallen verder om op zoek te gaan naar jouw kernwaarden. Waar loop je nu tegenaan? Wat is jouw grootste droom? Waar wil jij staan? Uiteindelijk zul je in staat zijn stappen vooruit te zetten en uit je comfortzone te stappen door het gewoon te doen. Je gelooft in jezelf!

Na deze unieke “live-trainingsdag” lukt het jou om:

 • Gedegen keuzes maken

 • Beter je grenzen te bewaken

 • Te genieten van kleine, essentiële dingen

 • In het NU leven

 • Vrijheid te ervaren

 • Om groots te durven dromen

Ook behoefte aan persoonlijke begeleiding/coaching? Kijk dan bij SIS-Starter of SIS-Power.

Heb je na het volgen van de SIS-Training toch behoefte aan meer coaching? Dat kan. Bekijk de Verlenging.

* Actieprijs geldig t/m 31 december 2023. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

SIS-Starter (6 weken)

Ik ben zo moe” – “Ik heb buikpijn/hoofdpijn van de spanning of angst” – “Ik ben onzeker” – “Ik voel me niet gehoord” – “Ik ga op in de dagelijkse sleur”. Stress, Prikkels, Paniek… Ik ben mezelf kwijt!

Herkenbaar? Voor mij was dit wel het geval. En voor veel vrouwen, mama’s en ondernemers is dit nog dagelijks voelbaar. Dit patroon willen we doorbreken door jezelf gelukkiger, energiek en krachtig te voelen om door te gaan. Door tot jij hebt bereikt waar je zo graag naar verlangt. Droom groots!

Dit is haalbaar, ook voor jou. Waar de SIS-Training een mooie basis legt, biedt SIS-Starter nog net even die extra persoonlijke touch.

Voor wie

Voor jou als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding gedurende de reis naar meer vrijheid, geluk en positiviteit. De focus ligt meer op JOU!

Ben jij die vrouw, mama of ondernemer die contact wil maken met haar innerlijke kracht? Die wil onderzoeken wat haar het geluk brengt en weer laat stralen. Die weer het gevoel wil krijgen dat ze de wereld aan kan, waar geen uitdaging te groot is, of die juist net dat ene duwtje in de rug nodig heeft?

Dit kun je verwachten

De SIS-Starter biedt het mooie van de SIS-Training met als extra toevoeging de persoonlijke begeleiding. Zo gaan we specifieker in op de problematiek die er op dit moment speelt in jouw unieke situatie. Je gaat jezelf beter leren kennen, waardoor je weer in contact komt met jezelf en daardoor ook heel goed weet wat JIJ wilt. Wat is jouw grootste droom? Wat wil jij bereiken in de toekomst voor jezelf? Je voelt je krachtig, positiever en kijkt met een andere blik naar jezelf en naar jouw omgeving. Je kan eindelijk mooie stappen vooruit zetten en je durft uit je comfortzone te stappen door het gewoon te doen. Je gelooft in jezelf.

We starten dit 6 weken traject met een 1:1 inzichtsessie om uitgebreid op zoek te gaan naar dat wat jou belemmert. Jouw hulpvraag wordt helder. Je gaat dus met een duidelijker beeld de SIS-Training in. Hierdoor sluit de SIS-Methodiek nog meer aan op jouw unieke situatie. En kan je dit ook gelijk toepassen.

Na de live-dag zijn wij zeker nog niet klaar met elkaar. We gaan hier uitgebreid 1:1 op terugkijken in de online sessies, om te beoordelen waar jij op dat moment staat en wat er verder nog nodig is om die ultieme droom te verwezenlijken! Ook biedt SIS-Starter de mogelijkheid om, gedurende deze 6 weken, onbeperkt vragen te stellen via Whatsapp of Mail en heb je levenslang toegang tot de besloten Facebook groep. In deze groep worden verhalen, ervaringen, tips en opdrachten met elkaar gedeeld. Zo zijn we toch dit gehele traject verbonden om jouw geluk te vinden!

Behoefte aan meer begeleiding na SIS-Starter? Gun jezelf wat extra tijd! Bekijk de Verlenging.

 • Inzichtsessie 1:1 (+- 1,5 uur)

 • SIS-Training (Live-dag)
 • 2x Online sessie 1:1 (30. min p/s)
 • Toegang tot de besloten Facebook groep
 • Onbeperkt Whatsapp en Mail (gedurende looptijd)

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

SIS-Power (3 maanden)

“Ik ben zo moe” – “Ik heb buikpijn/hoofdpijn van de spanning of angst” – “Ik ben onzeker” – “Ik voel me niet gehoord” – “Ik ga op in de dagelijkse sleur”. Stress, Prikkels, Paniek… Ik ben mezelf kwijt!

Herkenbaar? Voor mij was dit wel het geval. En voor veel vrouwen, mama’s en ondernemers is dit nog dagelijks voelbaar. Dit patroon willen we doorbreken door jezelf gelukkiger, energiek en krachtig te voelen om door te gaan. Door tot jij hebt bereikt waar je zo graag naar verlangt. Droom groots!

Dit is haalbaar, ook voor jou. Waar de SIS-Training een mooie basis legt en SIS-Starter een persoonlijke touch heeft, ben ik bij SIS-Power niet weg te denken gedurende het traject. Ik ben de cheerleader aan je zijde!

Voor wie?

Voor jou als je op zoek bent naar jouw geluk en behoefte hebt om naast de training ook aan de slag te gaan met persoonlijke coaching, bij SIS-Power draait alles om jou! Ben jij die vrouw, mama of ondernemer die contact wil maken met haar innerlijke kracht? Die wil onderzoeken wat haar het geluk brengt en weer laat stralen. Die weer het gevoel krijgt dat ze de wereld aan kan, waar geen uitdaging te groot is, of die juist net dat ene duwtje in de rug nodig heeft?

Dit kun je verwachten

De SIS-Power biedt een effectieve combinatie tussen training en coaching. Dit geeft ons de mogelijkheid om in ten minste 3 maanden het diepste verlangen te kunnen verwezenlijken. Ook hier trappen we af met een 1:1 inzichtsessie waar we alles naar boven halen om jouw hulpvraag te formuleren en klaar te stomen voor de SIS-Training. In deze fase ben je al bekend met de SIS-Methodiek. Waar Power staat voor het mooie nazorg traject, geeft dit ons de ruimte deze methodiek verder 1:1 af te stemmen op jouw unieke situatie. Dit door middel van 6 live coach sessies en 4 online sessies. Ook hier heb je de mogelijkheid om (gedurende deze 3 maanden) onbeperkt vragen te stellen via Whatsapp of Mail en heb je toegang tot de besloten Facebook groep. In deze groep worden verhalen, ervaringen, tips en opdrachten met elkaar gedeeld.

Tijdens de persoonlijke coaching leer je jezelf op de eerste plek te zetten. Alleen op die manier kun je je dromen realiseren. Ik zorg ervoor dat je jezelf weer laat stralen, dat je liefde voelt en positiviteit uitdraagt! Iedereen verdient hun dagelijkse portie geluk, jij ook! Want uiteindelijk is dat waar het om gaat in het leven. Kleine veranderingen met een life-changing effect. Samen gaan we grenzeloos op zoek naar jouw kracht!

Het is mijn passie om jou meer zelfvertrouwen te geven. Zorgen dat je stevig in je schoenen staat en naar het leven lacht. Ik wil ervoor zorgen dat jij je zowel mentaal als fysiek sterker voelt. Het beste uit jezelf halen. Dat staat in al mijn trainingen en coaching centraal.

Behoefte aan meer coaching na SIS-Power? Gun jezelf wat extra tijd! Bekijk de Verlenging.

 • Inzichtsessie 1:1 (+- 1,5 uur)

 • SIS-Training (Live-dag)
 • 6x Live-coaching 1:1 (1 uur p/s)
 • 4x Online sessie 1:1 (30. min p/s)
 • Onbeperkt Whatsapp en Mail (gedurende looptijd)
 • Toegang tot de besloten Facebook groep

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Verlenging

Heb jij de SIS-Training gevolg en behoefte aan meer persoonlijke begeleiding/coaching. Of heb jij de SIS-Starter of SIS-Power gevolgd en gun jij jezelf wat extra tijd? Ga dan voor de Verlenging. In deze Verlenging van 3 maanden kunnen we nog dieper ingaan op jouw hulpvraag … Waar liggen de pijnpunten, of wat vraagt om meer aandacht?

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Heb je nog vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn website, of ben je op zoek naar meer informatie? Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier hieronder in of bel mij op 06 – 363 29 221.

 • Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier ga je akkoord met de privacy verklaring.

Dank je wel voor je bericht. Ik zal z.s.m. contact met je opnemen.
Het bericht is niet verzonden. Probeer het nogmaals.