SIS methodiek

In mijn training die ik geef spreek ik over de SIS methodiek. Dit staat voor Sprankelend Intuïtief Sterk. De SIS methodiek is voor iedereen die op zoek is naar meer vrijheid, geluk, innerlijke rust, zelfvertrouwen, liefde en positiviteit. In mijn werk ben ik een inspiratiebron voor anderen. Een helper die verbindt en grenzeloos op zoek gaat naar het stukje GOUD van mijn cliënten. Het goud (jouw kernwaarden) laat je  schitteren en stralen. Het verbindt je met jezelf en de mensen om je heen. Dat je de liefde voor jezelf (her)ontdekt en met een vrije blik naar de wereld kijkt. En dat breng ik over. Op een manier die je gemakkelijk in je leven kan toepassen. Een supertoffe training waarbij ik je laat zien hoe mooi en licht het leven is.

Durf, doe, trek je stoute schoenen aan & de wereld ligt aan je voeten.

SIS-training

De SIS-training is een training waarbij je 100% investeert in jezelf.

Je voelt je sterk, vol energie en enthousiasme. Door je open te stellen kom je bij je allerdiepste wens. Wat zou je nou écht graag willen? Geen droom te groot. Samen gaan we op zoek naar je kwaliteiten. Zo kunnen we jouw grootste ideaal werkelijkheid laten worden. Samen bewandelen we het pad om naar jouw doel te komen. In alles wat we doen, sta jij in je kracht. We laten je stralen. Zo blijf je bij jezelf en trek jij het geluk aan!

De SIS-training is een sterke basis om mee te beginnen. Het is een unieke live-dag waarbij we de diepte induiken, zonder hard of zweverig te zijn. We creëren een basis waar jij mee verder kan. Zo kom jij in je kracht.

Dit kun je verwachten

Je breekt met patronen die nu te veel de overhand hebben in je dagelijkse leven. Deze patronen vervangen we voor efficiëntere vaardigheden. Deze training geeft je handvatten waardoor je je lichter gaat voelen. Mindfulness? Alleen op een nuchtere manier. Waar jij je prettig bij voelt.

Deze training doe je niet alleen. We trainen in een fijne setting met acht tot tien mensen. We nemen hier een hele dag voor, op een mooie locatie met een heerlijke lunch. Doordat we in een kleine groep zitten is er veel ruimte voor voorbeelden en eigen inbreng. Door het horen en zien waar anderen tegenaan lopen, krijg je meer voorbeelden maar ook herkenning. Vervolgens gaan we in tweetallen verder om op zoek te gaan naar jouw kernwaarden. Waar loop je nu tegenaan? Wat is jouw grootste droom?

Na deze unieke “live-trainingsdag” lukt het jou om:

  • Gedegen keuzes maken

  • Beter je grenzen te bewaken

  • Te genieten van kleine, essentiële dingen

  • In het NU leven

  • Vrijheid te ervaren

  • Om groots te durven dromen

Na de training behoefte aan meer coaching? Dat kan.
Coaching gebeurt
1-op-1 of online.

Wordt aan gewerkt

Wordt aan gewerkt

.

.

Heb je nog vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn website, of ben je op zoek naar meer informatie? Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier hieronder in of bel mij op 06 – 363 29 221.

  • Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier ga je akkoord met de privacy verklaring.

Dank je wel voor je bericht. Ik zal z.s.m. contact met je opnemen.
Het bericht is niet verzonden. Probeer het nogmaals.