Sissy Herman

Positiviteit, enthousiasme, kracht, intuïtie, inspirator, stralen, verbindend, zelfliefde, gevoelig, bewust en recht-door-zee, dat zijn de woorden die mij als coach maar zeker ook als mens typeren. Ik coach mensen om hun doelen te halen. Maar vooral om mensen te laten zien hoe mooi het leven is.

Sissy Herman

Positiviteit, enthousiasme, kracht, intuïtie, inspirator, stralen, verbindend, zelfliefde, gevoelig, bewust en recht-door-zee, dat zijn de woorden die mij als coach maar zeker ook als mens typeren. Ik coach mensen om hun doelen te halen. Maar vooral om mensen te laten zien hoe mooi het leven is.

Mijn Missie

Onafhankelijkheid, vrijheid en positiviteit

Geleefd door stress, door een impactvolle thuissituatie en mijn werk op kantoor dat mij niet gelukkig maakte, kwam ik in een vicieuze cirkel terecht van niet slapen tot totale uitputting…. Ik kon niet in vrijheid leven.

Jarenlang dacht ik bij mezelf… “Ik wil rust!”. Heel hard hopen en schreeuwen dat het vanzelf een keer beter zou worden, dat is eigenlijk wat ik deed.

Totdat ik besefte dat het niet vanzelf beter of anders zou worden. In 2013 zei ik mijn kantoorbaan vaarwel en startte ik na omscholing direct vol overgave mijn Kindercoach praktijk Sissy Coacht.

Dat was mijn grote droom!

Nu 10 jaar later heb ik een fijn team en een prachtige praktijk opgebouwd wat mijn hart elke dag weer een sprongetje geeft. Een fijne praktijk die al honderden gezinnen gelukkiger heeft gemaakt.

Ik transformeerde van een vrouw die zich liet leven, altijd aanpaste en totaal niet gelukkig was in haar situatie, naar een vrouw die weer heel veel kracht voelde, overal weer echt van kon genieten en heel bewust durfde te kiezen voor momenten van ontspanning… Dit alles leidde natuurlijk ook weer tot veel beter slapen, durfde mijn grenzen aan te geven en kon weer in vrijheid leven!

En dat … Gun ik jou ook zo ontzettend!

“Focus je niet langer op je pijn, maar op de overwinning ervan.”

Heb je nog vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn website, of ben je op zoek naar meer informatie? Vragen of verzoeken zijn van harte welkom. Vul het formulier hieronder in of bel mij op 06 – 363 29 221.

  • Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier ga je akkoord met de privacy verklaring.

Dank je wel voor je bericht. Ik zal z.s.m. contact met je opnemen.
Het bericht is niet verzonden. Probeer het nogmaals.

Aangesloten bij:

Het verplicht elke zorgaanbieder om cliënten de mogelijkheid tot zowel een klachtenfunctionaris als een geschilleninstantie te bieden. Wij hebben ons ook aangesloten bij het klachtenportaal zorg.

Wij zijn aangesloten bij CAT Collectief en CAT Vergoedbaar, de grootste beroepsorganisatie in de alternatieve zorg en staan dan ook bij veel verzekeraars op de lijst met erkende beroepsorganisaties. Onduidelijk? Neem gerust contact op. Ook vallen wij als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

CAT Vergoedbaar
CAT Collectief